Με απουσίες κόντρα στον Δούκα η Δράμα

Με απουσίες κόντρα στον Δούκα η Δράμα

Το Σάββατο 19:15 στο Δαϊς αντιμετωπίζει τον Δούκα η Δράμα έχοντας ως μόνιμες πλέον απόντες τους Κουρουτζίδη, Βάκκα, Ιακωβίδη. Στους απόντες πολύ πιθανόν θα προστεθεί και ο φορμαρισμένος Κοβογλανίδης λόγω σοβαρών υποχρεώσεων. Γίνονται προσπάθειες όμως να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Η ομάδα του Δούκα από τους παραδοσιακά ισχυρούς της κατηγορίας – πέρυσι έφτασε στους τελικούς της Handball Premier θέλει πάση θυσία την νίκη για να κρατηθεί ψηλά στην Βαθμολογία.

Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης πολύ πιθανόν και φυσικά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να χρησιμοποιήσει τους ταλαντούχους εφήβους που έχει στο roster της η ομάδα προκειμένου να προφυλάξει τους πολύ κουρασμένους βασικούς ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο στην Δράμα 9/12/2017.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς τα στελέχη της ομάδας εργάζονται καθημερινά ώστε στις 4 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της Ονειρούπολης να είναι έτοιμο το Πάρκο του Handball. Φουσκωτή εστία, ειδικές εστίες ευστοχίας, προβολές αγώνων handball, παιχνίδια και διαγωνισμοί συνθέτουν ένα όμορφο πάρκο αφιερωμένο στην δωρεάν ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Όλοι ελπίζουν ότι θα ολοκληρωθούν έγκαιρα οι εργασίες και για 35 ημέρες περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα παιχνίδια του Handball Park.

επιστροφή στην κορυφή