Την Δράμα υποδέχεται ο Δούκας

Την Δράμα υποδέχεται ο Δούκας

Ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που το Σάββατο (02/12) στις 19.15 θα υποδεχτεί τη Δράμα 1986, στο Δαΐς, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.

Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς μετρά δύο ισοπαλίες, με ΧΑΝΘ και Καματερό, και αναμένεται στο Μαρούσι με απουσίες καθώς υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο Κωστής Μπούνας και οι παίκτες του για να βάλουν στο «σακούλι» τους άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Γαρύφαλλος Μπάγιος μίλησε για το παιχνίδι αυτό και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα στην επίθεση και αποτελεσματικότητα στην άμυνα για να μπορέσει να φτάσει σε μια ακόμα επικράτηση. «Το Σάββατο υποδεχόμαστε στην έδρα μας την ομάδα της Δράμας και θέλουμε να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην επίθεσή μας και αποτελεσματικοί στην άμυνα για 60 αγωνιστικά λεπτά. Θέλουμε να τρέξουμε και να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα. Η Δράμα δεν έχει τίποτα να χάσει στο μεταξύ μας παιχνίδι, μόνο να κερδίσει, για αυτό και θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα».

επιστροφή στην κορυφή