Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Δούκας - Αερωπός

Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Δούκας - Αερωπός

Μετά τον δεύτερο ημιτελικό, οι προπονητές Δούκα και Αερωπού έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Κωνσταντίνος Μπούνας (προπονητής Δούκα): «Να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Πηλαλίδη για τα καλά του λόγια. Στην Έδεσσα γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και του αξίζουν προσωπικά συγχαρητήρια. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος μας επηρέασε ο τίτλος του φαβορί, κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε και στο πρωτάθλημα. Η Έδεσσα στο πρώτο μέρος ήταν κοντά στο σκορ από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε με εύκολα γκολ να αυξήσουμε την διαφορά και να πάρουμε τη νίκη. Κοιτάμε τον τελικό ο οποίος έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και ελπίζουμε να παίξουμε καλά».

Ανδρέας Αραπακόπουλος (πίβοτ Δούκας): «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό. Είχαμε άγχος στο ματς, καθώς βάλαμε μόνοι μας τον τίτλο του φαβορί.Ήταν ένα καλό παιχνίδι και πλέον κοιτάμε τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς πάμε σίγουρα για τον τίτλο».

Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Δούκα για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το ποιος ήταν καλύτερος στο ματς. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά στην συνέχεια μείναμε από δυνάμεις.
Ο Δούκας στο δεύτερο μέρος ήταν πρωταγωνιστής. Για να παίξεις καλά σε ένα τέτοιο ματς δεν αρκεί μόνο να το θέλεις, αλλά να το δείξεις κιόλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά έδειξαν πως το ήθελαν, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, ενώ είχαμε και τραυματισμούς.
Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Σαν ομάδα έχουμε καλό υλικό και το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Κοιτάμε το μέλλον λοιπόν για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ένα πυροτέχνημα. Έχουμε βλέψεις να καθιερωθούμε. Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στον Δούκα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον τελικό».

Παναγιώτης Τζουβάρας (πλέι μέικερ Αερωπού): «Ήταν μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη για την ομάδα του Δούκα. Δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στην αναμέτρηση και δεν δείξαμε μια καλή εμφάνιση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε ωστόσο και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς. Ελπίζουμε πως αυτή η συμμετοχή θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες καλές εμφανίσεις στο μέλλον».

επιστροφή στην κορυφή